logo

«Визит туда, где живёт мечта!»

   1 червня 2016 року відбувся звітний концерт дитячих творчих колективів і виставка студій образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району – «Визит туда, где живёт мечта!» для батьків та громадськості міста. Святковий захід проходив у приміщенні Запорізького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. В.Г.Магара. Саме у День захисту дітей вихованці Центру мали можливість втілити у життя свої творчі мрії на сцені одного з найкрасивіших театрів України, продемонструвати глядачам свої вміння та успіхи!
   У святковому заході взяли участь більше 500 вихованців, педагоги ЦДЮТ і батьки. На концерті були присутні: Вітковська Н.В. – начальник управління освіти і науки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради; Хвостак В.В. – депутат Запорізької обласної ради; Васильєв Д.А. та Гординський В.Г. – депутати Запорізької міської ради від фракції «Нова політика»; Мароко В.В. – директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації; Кузнєцова Н.Г. – директор Запорізького обласного центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді; Перепелиця Н.Є. – начальник територіального відділу освіти по Шевченківському району; представники районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, колеги з позашкільних навчальних закладів міста.
   На концерті відбулось: вручення свідоцтв про позашкільну освіту та грамот Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за активну участь у Всеукраїнських та обласних масових заходах художньо-естетичного напрямку, високу майстерність виконання художніх творів на обласному фестивалі-огляді «Таланти твої, Запорізький краю!» і конкурсі-виставці з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» випускникам 2016 року, вручення премій вихованцям і педагогам ЦДЮТ в рамках конкурсу грантової підтримки «Зірка року», підведення підсумків мотиваційного проекту «Статус дня», представлення досягнень дитячих творчих колективів і педагогів закладу у 2015-2016 н.р.: 7 гран-прі, дипломи за І-е місце – 69, за ІІ-е місце – 51, за ІІІ-е місце – 23 нагороди міжнародного та Всеукраїнського значення, взято участь у 175 заходах різних рівнів. На концерті глядачам було представлено макет та фото сцени, будівництво якої ведеться на території Центру.
   Учасники виставки та концерту подарували гостям справжнє свято дитинства, радості, здійснення мрій, віри в майбутнє та краси! Море позитивних емоцій, добрі, щирі відгуки гостей і батьків про високий художній рівень роботи дитячих творчих колективів і педагогів Центру творчості на Чарівній є яскравим прикладом того, що свято відбулось!

КраплинкиКраплинки

КраплинкиКраплинки

КраплинкиКраплинки

КраплинкиКраплинки

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.