logo
  • Опубликовано 21.09.2023
  • Комментарии к записи Робота з батьками отключены

Робота з батьками

27 березня 2024 року в рамках реалізації проекту «Освіта в умовах надзвичайних ситуацій», що впроваджується в межах меморандуму Центр творчості на Чарівній м.Запоріжжя з БО «БФ «Посмішка ЮА» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children за фінансування Міністерства закордонних справ Фінляндії, для батьків нашого закладу був проведений другий тренінг з циклу «Позитивне батьківство».
Щиро дякуємо тренерці, психологині та нашому доброму другові та партнеру Марьяна Залозная за цікавий та дуже змістовний тренінг.
11 березня 2024 року в рамках реалізації проекту «Освіта в умовах надзвичайних ситуацій», що впроваджується в межах меморандуму Центр творчості на Чарівній м.Запоріжжя з БО «БФ «Посмішка ЮА» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children за фінансування Міністерства закордонних справ Фінляндії, сьогодні для батьків нашого закладу був проведений тренінг з позитивного батьківства.
Щиро дякуємо тренерці, психологині Наталіі Заїкіній та Марьяні Залозній за цікавий та дуже змістовний тренінг.
Із нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.
08.09.2023 було проведено батьківські збори для батьків вихованців «Народного художнього колективу» хорового колективу української пісні «Терниця» у форматі онлайн-конференції.
Організаторами були: керівник колективу — Олег Кірєй та педагог колективу — Вероніка Баля. На зборах виступила директор закладу —  Ірина Чурса.
Було обговорено питання щодо перспектив у роботі колективу та закладу на 2023 — 2024 навчальний рік.
Дякуємо всім, хто долучився та взяв участь в організації та проведенні зборів.


Обсуждение закрыто.