logo

Всеукраїнський форум молодих педагогів позашкілля

   19-20 грудня 2016 р. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук та інших організацій вже вдруге провів Всеукраїнський форум молодих педагогів позашкільних навчальних закладів.
Наш заклад представляла методист Ткаченко О.С.
   Учасниками заходу стали понад 150 молодих педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів, а також педагоги-наставники, керівники Шкіл молодого педагога із усіх регіонів України.

   Форум проводився з метою підвищення професійного розвитку молодих спеціалістів, створення простору для обміну досвідом і формування спільноти освітян, формування лідерських якостей педагогів.

Програма заходу передбачала проведення:

   Панельної дискусії «Ключові компетентності сучасного педагога» – Якими якостями має володіти педагог 21 сторіччя? Як розвивати необхідні компетенції?
   Педагогічні майстерні від найкращих та найсучасніших провідних навчальних установ та організацій з актуальних тем: «Тренінг професійного самоусвідомлення», «Розвиток критичного мислення або медіа-грамотності», «STEM-освіта», «Я та інший. Толерантність та культурна сензитивність у роботі педагога», «Google-Suite для організації позашкільної освіти».
Під час Форуму працювали численні дискусійні майданчики, було проведено презентацію виставки методичної літератури.


Обсуждение закрыто.