logo

День Відкритих Дверей «СВІТ ДИТЯЧИХ ЗАХОПЛЕНЬ»

   15 вересня 2015 року 16.00 розпочалося свято День Відкритих Дверей «СВІТ ДИТЯЧИХ ЗАХОПЛЕНЬ» у ЦДЮТ Шевченківського району.
   Початок нового навчального року у Центрі творчості на Чарівній бажана, очікувана подія. У програмі заходу діти та дорослі відвідали виставку робіт «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого «Дивосвіт» та декоративно-прикладного мистецтва: «Зразкового художнього колективу» «Троянда», «Зразкового художнього колективу» «Візерунок», студії рукоділля «Fancy», студії декоративного мистецтва «Iris» та гуртка комп’ютерного дизайну.
   На «Музичній галявині» гостей привітали оркестр народних інструментів, естрадно-духовий ансамбль «Сі-джем-блюз» та ансамбль сопілкарів «Чарівна сопілка».
0

   А для тих кому було цікаво познайомитись з діяльністю авіамодельного гуртка, на них чекала на авіамайданчику демонстрація запуску різних моделей літаків.
0

   На «Цирковому килимку» привертали увагу присутніх своєю майстерністю солісти «Зразкового художнього колективу» циркової студії «Едельвейс».
0

   Усі бажаючі мали можливість взяти участь у творчому проекті «FANNY-АРТ» та отримати 3 «fanny-many» і обміняти їх на один малюнок Аквагримом. Найактивніших учасників чекав маленький сюрприз від «АРТ-кафе ЦДЮТ» – тістечко з надписом «ЦДЮТ»!

00

00


   Діти з великим захоплення взяли участь у відкритих майстернях «ХОББІ-ЛЕНД», вони мали можливість позмагатися у конкурсі 0 «Скоромовок» на «ТЕРИТОРІЇ СКОРОМОВОК», на майданчику «ІГРО-МІКСУ» взяти участь у ігрових атракціонах, у майстерні «ЕТНО – FANNY» можна було виготовити паперові іграшки та залишити їх собі на згадку. 0 А для тих, хто бажав зробити пам’ятне фото чекали ФОТОЗОНИ «Зима», «Море», «Лапочка», «Осінь», «Мумі-Дол» та «Друзі-велетні». Після закінчення роботи «FANNY-АРТ» було підведено підсумки та визначено переможців у трьох вікових категоріях.
   О 17.00 на концертному майданчику розпочалося урочисте святкування Дня Відкритих Дверей в ЦДЮТ. Нам приємно відзначити, що нашому свято було багато дітей, батьків та гостей. 0 Серед гостей були присутні: Вітковська Наталія Володимирівна, заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, начальник управління освіти і науки молоді та спорту Запорізької міської ради; Вітер Антоніна Леонідівна, ведучий спеціаліст управління освіти і науки молоді та спорту Запорізької міської ради; Зубова Інна Олександрівна, методист інформаційного аналітичного методичного центру департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Могилевська Вікторія Мойсеївна, директор науково-методичного центру позашкільної освіти обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Перепелиця Наталія Євгенівна, начальник територіального відділу освіти, молоді та спорту Шевченківського району управління освіти і науки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради; Колчина Олена Вікторівна інспектор, ТВО Шевченківського району; Дуднік Сергій Григорович, заступник голови районної адміністрації по Шевченківському району; Онищенко Лариса Анатоліївна завідуюча юридичним відділом районної адміністрації по Шевченківському району.

00

00


   Усіх присутніх привітали дитячі творчі колективи ЦДЮТ: «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Перлина», «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Вихиляс», «Народний художній колектив» хоровий колектив української пісні «Терниця» та студія естрадного вокалу «Акцент», «Зразковий художній колектив» циркова студія «Едельвейс» та театр моди «Секрет». 0 Директор ЦДЮТ Шевченківського району, Заслужений працівник народної освіти України Раїса Юхимівна Щитинина привітала з початком нового навчального року та відзначила вагомі досягнення закладу за минулий навчальний рік. Важливою подією стала перемога керівника «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Вихиляс» 0 Ганни Василівни Пелішок у обласному та Всеукраїнському етапі професійного конкурсу педагогічної майстерності «Джерело творчості» у номінації «хореографічне мистецтво».
   А переможців творчого проекту «FANNY-АРТ» було нагороджено спеціальними подарунками. У першій віковій категорії привітали вихованку студії образотворчого мистецтва «Дивосвіт» – Софію Анісімову, у другій віковій категорії – вихованця ансамблю народного танцю «Вихиляс» Михайла Цвелій та в третій віковій категорії – вихованку студії естрадного вокалу «Акцент» Альону Дмитренко.

00


   Свято закінчилось відчуттям радості, бадьорості, емоційного піднесення та яскравим феєрверком!

0

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)

 

Зі с святом усіх! Бажаємо успішного нового навчального року! Ласкаво просимо до нашого Центру творчості!


Обсуждение закрыто.