logo

Дискусійний клуб «Громадянська позиція»

   18 листопада 2016 року у Запорізькій міській раді пройшов міський дискусійний клуб «Громадянська позиція» за темою: «Професійні координати життєвого успіху сучасної молоді», в якому взяли участь вихованці гуртка лідерів дитячого самоврядування «Разом», керівник-Ткаченко О.С., та гуртка журналістики «Проба пера», керівник-Переверзєва А.В., і Комиса І.В., методист ЦДЮТ.
Під час заходу, що є новим у цьому проекті, було проведено діагностику «Вибір професії», модератор-Височина О.В., практичний психолог ЦДЮТ Дніпровського району.
Ситуацію на сучасному ринку праці яскраво та змістовно описав Крамаренко Ю.М.-генеральний директор ТОВ «Діалог-консалтинг». Дорослий підхід до недитячої справи працевлаштування вимагав максимальної уваги та розуміння ситуації, та це не стало проблемою для активних, позитивних і небайдужих учнів шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів міста!
На дискусійному клубі було також розглянуто такі питання:
— «Які критерії школярі використовують під час вибору майбутньої професії?», модератор-Дяченко І.М., президент Запорізької організації «Небо без кордонів», заступник директора з виховної роботи Інституту журналістики і масової комунікації КПУ;
— «Чи може захоплення стати шляхом до вибору майбутньої професії?», модератор-Переверзєва А.В., керівник гуртка журналістики «Проба пера» ЦДЮТ Шевченківського району;
— «Чи згодні ви, що вибір професії — це вибір долі?», модератор-Бойко Едуард, голова студради факультету соціології та управління Запорізького національного університету.
Звісно ж, учасники клубу дійсно показали КЛАС! Всі поділилися своїм баченням щодо вибору майбутньої професії, розповіли про свої хоббі, знайшли відповіді на важливі питання та отримали позитивні емоції від спілкування.

Обсуждение закрыто.