logo

Дитячий архітектурний фестиваль «Водний світ»

21 квітня 2018 року на базі Дніпропетровської академії неперервної освіти відбувся Дитячий архітектурний фестиваль «Водний світ», у якому взяли участь вихованці та педагоги дошкільних навчальних закладів Дніпропетровської, Харківської і Запорізької областей.
Уже чотири роки поспіль заклади-учасники міжнародного проекту «Сприяння освіті» в рамках меморандуму про взаєморозуміння між МОН та the LEGO Foundation (королівство Данія) беруть участь у Дитячому архітектурному фестивалі. Метою фестивалю є розвиток творчих, архітектурних, дизайнерських здібностей та комунікативних навичок дітей шляхом командної роботи над спільним проектом. Головним завданням фестивалю є розкриття теми шляхом будівництва моделі з конструктора LEGO та презентації проекту безпосередньо на фестивалі. У 2018 році темою фестивалю є «Водний світ», що передбачає створення моделі на основі знань про воду, які діти отримали під час проектної діяльності, експериментів та досліджень, через інформаційні джерела та власний досвід.
Активну участь в організації та проведенні фестивалю взяла Черевична О.А., практичний психолог ЦДЮТ, тренер проекту «Сприяння освіті». Учасником фестивалю «Водний світ» стала Богма І.О., керівник гуртка студії інтелектуального і творчого розвитку дітей дошкільного віку «Краплинки».


Обсуждение закрыто.