logo

Закриття фестивалю «Адреса дитинства — ГРА»

   Сьогодні відбулось урочисте закриття V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ігрових програм «Адреса дитинства — ГРА». Гран-прі фестивалю нагороджено команду гуртка ігротехніків «Майстерня ГРИ» та гуртка сценічної майстерності Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району, керівники — Мазнєва Г.В. і Ніколаєнко І.В., за ігрову програму «Наше время в наших руках»
   Лауреатами фестивалю стали: народний художній фольклорно-етнографічний колектив «Вербиченька» Будинку дитячої та юнацької творчості смт. Нова Водолага Харківської області, керівники — Коваль Т.П., Коваль О.В. за програму «Ой на нашій вулиці розкоші», та народний художній колектив театр-студія «Маска» гурток ігротехніків «Аніматор-Шоу» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, керівник — Руднік О.М., за ігрову програму «Нові пригоди Бременських музикантів». Дипломантами фестивалю стали: народний дитячий театр «Сорванцы» обласного Палацу дитячої та юнацької творчості м. Харків, керівник — Вартанян О.П., за програму «Сюрприз для Пеппі», та гурток «Організатори дозвілля» дитячо-юнацького центру національного відродження м. Первомайськ Миколаївської області, керівник — Іщенко К.М., за програму «Будь до життя, й до інших, небайдужий!».
   Оргкомітет фестивалю дякує усім учасникам за вашу яскравість, неповторність, оригінальність, безмежну любов до її ВЕЛИЧНОСТІ ГРИ і сподівається на зустріч з вами на VІ Всеукраїнському фестивалі ігрових програм «Адреса дитинства — ГРА-2016»! Хай вам щастить!!!

 

Відео-щоденник фестивалю


 

1

1

1

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.