logo

«Запорізькі викрутаси»

   З метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих і талановитих дітей та молоді, громадського і патріотичного виховання, збереження культурної спадщини в Україні, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих художніх колективів та окремих вихованців, 11 березня 2017 року у БК «Орбіта» відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва «Запорізькі Викрутаси».
У конкурсі взяли участь: «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Перлина» та «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Вихиляс».
За результатами участі у конкурсі, володарем Гран-прі став «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Перлина», керівники-Зайцева С.М. і Фальковська Ю.О.; дипломи за І-е місце отримали підготовча та дитяча студії хореографічного ансамблю «Перлина», керівники — Фальковська Ю.О. і Катюшина Н.В. Диплом за І-е місце отримав «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Вихиляс», керівник — Пелішок Г.В., диплом за ІІ- місце – підготовча студія ансамблю, керівник — Новосьолова С.В. та диплом за ІІІ-є місце – вихованці підготовчої студії ансамблю «Вихиляс», керівник — Ряховська С.А.
Вітаємо творчі колективи Центру з вдалим виступом та бажаємо подальших творчих успіхів!


Обсуждение закрыто.