logo
  • Опубликовано 28.03.2023
  • Майстер-класи, Повсякденне життя, ЦДЮТ
  • Комментарии к записи Запорізькі рятувальники продовжують просвітницькі інтенсиви щодо безпеки життєдіяльності отключены

Запорізькі рятувальники продовжують просвітницькі інтенсиви щодо безпеки життєдіяльності

28 березня рятувальники спільно із співробітниками НМЦ ЦЗ та БЖД Запорізької області провели заняття з освітянами в ЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Щевченківського району» щодо аспектів БЖД у воєнний час. Слухачами лекцій сьогодні стали 30 педагогів.
Фахівці ДСНС пояснили базові аспекти мінної безпеки, особливості безпеки життєдіяльності та першочергові дії під час надзвичайних ситуацій різного характеру. Рятувальники нагадали педагогам про необхідність неухильного виконання правил пожежної безпеки у навчальних та закладах позашкільної освіти, аби запобігти надзвичайним подіям, алгоритм евакуації у разі виникнення пожежі чи іншої НС.
Співробітники НМЦ розповіли про порядок дій у разі обстрілів, що робити, якщо опинився під завалами, як правильно надати першу долікарську допомогу собі і оточенню.
У проведенні просвітницької роботи фахівці Служби порятунку використовували поліграфічну продукцію UNICEF Ukraine, яка допомагає ефективно пояснювати важливі аспекти БЖД.
Рятувальники вкотре наголошують на тому, що у жодному разі не можна нехтувати сигналами про повітряну тривогу, не чіпати та не вчиняти ніяких дій з вибухонебезпечними предметами або іншими підозрілими знахідками. У разі їх виявлення негайно повідомляти до екстрених служб за номерами «101» та «102».
Елементарні правила безпеки рятують життя!


Обсуждение закрыто.