logo

Засідання міського дискусійного клубу

   19 лютого 2016 року в Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.М.Горького відбулось чергове засідання міського дискусійного клубу «Громадянська позиція» для лідерів дитячого самоврядування та старшокласників навчальних закладів міста за темою: «Духовні координати життєвого успіху сучасної молоді». Організаторами зустрічі стали: Зубова Інна Олександрівна, методист інформаційно-аналітичного методичного центру департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради та модератори: Іванов Дмитро Олександрович, президент громадської організації «Асоціація журналістів України «АЖУР», і Переверзєва Аліна Віталіївна, керівник гуртка журналістики ЦДЮТ Шевченківського району.
На зустрічі було розглянуто 3 важливих питання:
1. Чи вважаєте ви, що культурні традиції є оберегом кожного народу?
2. Чому моральні цінності є основою духовного відродження?
3. Які національні ідеї є орієнтиром для досягнення життєвого успіху сучасної молоді?
   У засіданні клубу взяли активну участь вихованці гуртка лідерів дитячого самоврядування нашого Центру, керівник — Комиса Ю.О., та вихованці гуртка журналістики, керівник — Переверзєва А.В. Учасники дискусії мали змогу висловити власну думку з питань дискусії, дізнатись багато корисного та цікавого щодо напрямів особистісного розвитку молоді в сучасних умовах, дізнатись думку інших учасників дискусії з актуальних питань засідання, взяти участь у флешмобі «Духовне єднання», який відбувся наприкінці зустрічі. Окрім участі у дискусії, до початку заходу вихованці ЦДЮТ взяли інтерв’ю в організаторів й учасників засідання, сфотографували цікаві моменти зустрічі.
   Дискусійний клуб — це можливість навчитися грамотно говорити та вміло вести дискусію, набути впевненості у собі, визначити власні пріоритети в особистісному та професійному розвитку. Такі заходи є дуже важливими і необхідними для виховання успішної молоді — майбутнього нашої країни.

1

1

1

1

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.