logo

Зимові свята відбулися!

    В Центрі творчості на Чарівній пройшли театралізовані ігрові вистави для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку «Новорічні пригоди у країні Санта-Подуш», в яких взяли участь вихованці театральної студії «Гра»: Юрій Швець, Олександра Хоменко, Євген Бартащук, Маргарита Гузенко, керівник-Немельяйнен І.В.; гуртка сценічної майстерності: Тетяна Чикалова, Ганна Ніколаєнко, Михайло Любомиров, керівник-Ніколаєнко І.В. та вихованці дитячої студії «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Перлина», керівники-Зайцева С.М і Фальковська Ю.О. Маленькі глядачі стали учасниками чудових пригод та цікавих ігор з різноманітними подушками разом з героями вистави: Котом Обнімашем, Модушкою, панною Душкою По, панною Невезундою фон Стрес та летючою мишею Зіг-Заг. На свято прибули очікувані гості – Дід Мороз зі Снігуронькою і подарували малечі веселі хороводи, а також дивовижну гру «Подушки на парашуті». Наприкінці свята Дід Мороз пригощав усіх глядачів солодкими подарунками. Як чудово, що Новорічні свята приносять з собою щасливі хвилини радості, позитивні емоції та неймовірні дива!
Для вихованців середнього і старшого шкільного віку пройшли інтерактивні ігрові програми під назвою «Новорічний color-Бум», які були присвячені 2017- му Новому року, який проходить під знаком Вогняного Півня. Учасники програм взяли участь у цікавих відеовікторинах, продемонструвати свої таланти у шоу «ЛотоХлопавка» та «Оркестрі народних інструментів». Всіх привітали бажані гості свята – Дід Мороз та Снігуронька, які зіграли з глядачами в китайську логічну головоломку «Дженга». Чудовим подарунком для присутніх стала дискотека від Діда Мороза і Снігуроньки!
Зимові свята та канікули подарували вихованцям ЦДЮТ гарний піднесений настрій, море позитивних емоцій, надію на успішний 2017 рік та гарне майбутнє!

Обсуждение закрыто.