logo

Майстер-класи для вчителів району

   24 лютого 2016 року керівники гуртків та студій декоративно-прикладного мистецтва нашого Центру провели серію майстер-класів для вчителів трудового навчання та обслуговуючої праці шкіл Шевченківського району м.Запоріжжя. Захід проведено згідно з планом спільної діяльності ЦДЮТ з ТВО Шевченківського району в напрямку створення єдиного освітньо-розвиваючого простору та річним планом роботи закладу. Практикум для вчителів було розпочато презентацією Центру і відділу декоративно-прикладного мистецтва, проведену Щитининою Р.Ю., директором ЦДЮТ, та Солдатовою І.М., завідуючою гуртками та студіями образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. Після екскурсії по закладу та відвідування виставкової зали, учасники практикуму взяли участь у майстер-класах за темами:

  • 1. «Виготовлення сувенірів у техніці в’язання гачком», який провела Пилипенко О.Ф., керівник «Зразкового художнього колективу» студії художнього в’язання «Візерунок».
  • 2. «Виготовлення «кавової» інтер’єрної іграшки», проведений Сухановою О.А., керівником студії рукоділля «Fancy».
  • 3. «Техніка нитяної графіки. Створення робіт за авторськими моделями», проведений Пашаєвою О.В., керівником гуртка декоративного мистецтва «Iris».
  •    Педагоги ЦДЮТ та учасники заходу взяли активну участь у підведенні підсумків творчої зустрічі та проведених майстер-класів. Всі присутні відмітили продуктивність практикуму і висловили побажання щодо подальшої співпраці!

    1

    1

    1

    (Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


    Обсуждение закрыто.