logo

Майстер-класи на «Еко-форумі — 2018»

З 30 травня по 1 червня 2018 року педагоги і вихованці ПНЗ «ЦДЮТ Шевченківського району» взяли активну участь в роботі локації Шевченківського ТВО в рамках проведення Другого спеціалізованого міжнародного Запорізького екологічного форуму «Еко Форум 2018», який відбувся у ВЦ «Козак Палац».
Переверзєваа Аліна Віталіївна, керівник гуртка журналістики «Проба пера», провела два майстер-класи, презентуючи авторську настільну гру «Еко-світ». Метою гри є формування у дітей поважного ставлення до навколишнього середовища та боротьби з негативними проявами зі сторони людей по відношенню до природи, моделювання складних природних проблем і навчання гравців їх вирішувати, збагачення екологічних знань дітей.
Пилипенко Ольга Федорівна, керівник «Зразкового художнього колективу» студії художнього в’язання «Візерунок». провела майстер-клас з теми: «Бабусин оберіг» по виготовленню ляльки-мотанки з бавовняних ниток на успіх, на здоров’я, на добробут.
Суханова Оксана Анатоліївна, керівник «Зразкового художнього колективу» студії рукоділля «Fancy», запросила охочих на майстер-клас «Квіти Хортиці» по виготовленню листівки з кольорового паперу в техніці «квілінг».
Солдатова Ірина Миколаївна, керівник «Зразкового художнього колективу» студії декоративних квітів «Троянда», запропонувала учасниками еко-форуму майстер-клас з теми: «Дівочій віночок» по виготовленню дівочої прикраси з квітів із різнокольорових серветок.
Всі учасники майстер-класів отримали заряд позитиву та задоволення від отриманих результатів.


Обсуждение закрыто.