logo

Майстер-клас для педагогів позашкілля міста

    7 грудня 2016 року на базі ЦДЮТ Шевченківського району відбувся майстер-клас для керівників гуртків та студій декоративно-прикладного мистецтва позашкільних навчальних закладів міста за темою: «Виготовлення «кавової» інтер’єрної іграшки». З цього методичного заходу розпочав свою роботу проект «Інститут майстрів» для фахівців позашкільної освіти «Від традиційного до нетрадиційного», впровадження якого було ініційовано науково-методичним центром департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.
Майстер-клас підготувала та провела Суханова О.А., керівник студії рукоділля «Fancy». Метою проведення стала презентація перспективного досвіду діяльності студії щодо створення збагаченого виховного простору дитячого творчого колективу та представлення інноваційного технологічного інструментарію для оволодіння учасниками майстер-класу сучасними техніками декоративно-прикладного мистецтва, а саме, виготовлення інтер’єрної іграшки за технологією «кавової» грунтовки. Плідну роботу було розпочато з обговорення сучасних «виховних інструментів» в роботі педагога позашкілля, про які розповіла Зубова І.О.,завідувач відділу позашкільної освіти НМЦ департаменту освіти і науки Запорізької міської ради. З привітальним словом до учасників майстер-класу звернулась Щитинина Р.Ю., директор ЦДЮТ Шевченківського району. Професійний портрет майстра надала Комиса І.В., методист ЦДЮТ.
Суханова О.А. розповіла присутнім про особливості організації навчально-виховного процесу в студії рукоділля «Fancy», про технологію пошиття інтер’єрної іграшки, використання техніки «кавової» ґрунтовки. На всіх етапах виготовлення «Символу року 2017» відбувався взаємозбагачуючий діалог між педагогами ПНЗ міста. Під час «відкритого мікрофону» всі учасники майстер-класу висловили вдячність та задоволення від отриманих позитивних думок, емоцій та ідей!

Обсуждение закрыто.