logo

Методичне об’єднання хореографічного відділу ЦДЮТ

    23 лютого 2017 року на базі «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Перлина» відбулось засідання методичного об’єднання керівників гуртків хореографічного відділу з теми: «Впровадження новацій технічних принципів пересування в просторі у джаз-модерн танці». В рамках засідання, учасникам МО було представлено фрагмент відкритого заняття групи 9 року навчання хореографічного ансамблю «Перлина», керівник — Зайцева С.М.
Під час роботи, вихованці розширили теоретичні знання з сучасної хореографії, набули необхідних знань про вірне виконання елементів джаз-танцю та елементів модерну з метою якісного розігріву мускулатури тіла танцюриста, для підвищення якості подальшої роботи під час пересування в просторі; розвивали техніку та манеру виконання модерн-джаз танцю, працювали над правильним виконанням кроків в стилі джаз-модерн, стрибків та обертів зі зміною рівнів та пересуванням у просторі.
Наприкінці засідання, вихованці продемонстрували присутнім фрагмент нової хореографічної композиції в стилі джаз-модерн.
Під час обговорення, всі учасники методичного об’єднання зійшлися на думці, що відмінною особливістю сучасного танцю є формування вільного і розкутого руху, виховання у дітей уміння сприймати і розуміти прекрасне в русі людського тіла, досконалості його ліній і форм, розвитку фізичних, моральних і вольових якостей.

1

2

Психолог3


Обсуждение закрыто.