logo

Міжнародний фестиваль болгарської культури в Україні

Сурва! Сурва! Година!
Саме це вітання лунало сьогодні майже з п‘ятдесяти віконечок ZOOM-зустрічі Міжнародного фестивалю болгарськоі культури в Україні, організований Центр творчості на Чарівній м.Запоріжжя у співдружності з Центром болгаристики МДПУ і особисто нашою щирою партнеркою Krasimira Koleva. Дякую, Красиміро, що Ви завжди поруч!!
Цей фестиваль давно вже став для нас традиційним, але цьогоріч він мав для нас всіх неймовірно важливе значення : представники 8 країн світу об‘єдналися разом з нами у єдиному бажанні миру та співпраці.
Дякую всім, хто душею і серцем був разом з нашим Фестивалем. Щиро дякуємо за підтримку Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради і особисто Юлії Валеріівні Погребняк та Наталії Володимирівні Вітковській, Територіальному відділу освіти Шевченківського району ЗМР і особисто Наталії Євгенівні Перепелиці. А також усім-усім нашим давнім і новим друзям!! Люди! Ви неймовірні своєю харизмою!!! Кожен! Кожен випромінював стільки енергії і позитиву!! Емоціі зашкалювали!! Люблю кожного і дякую кожному за участь!
Дорогі мої колеги, Галино Василівно, Ірино Василівно, Ірино Миколаївно, Олено Вадимівно, Олександре Івановичу, Вєроніко, Ганно Василівно, Алінушко!!!! Дякую за участь, дружнє плече і щирі очі!!! Обіймаю!!
Нас було багато, ми всі різні, але бажання у всіх одне — МИР!!!!!


Обсуждение закрыто.