logo

Місто: різні покоління — різне бачення!

16.03.2023 року об 11.00 та 14.00 відбулася онлайн-конференція весняного освітнього курсу в рамках реалізації проєкту Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса дитинства – Гра!».
Модератор — Віктор Книш, голова журі, креативний продюсер, презентував тему та розкрив ключові питання:
— Хто такі Альфа, Зумери, Y, X та Baby Boome? Як вони перетинаються у просторі вільного часу?
— Субкультура міста. Як різні покоління взаємодіють у таких товариствах?
— Міські свята та інклюзія у широкому розумінні.
— Супер-герої очима різних поколінь…
Ірина Чурса – керівник спілки болгар Кирилівськоі громади та фольклорного болгарського колективу «Охримовски цвятенца» і Євген Михальченко – Німецько-Український форум, Магдебург (Німеччина), були запрошені до змістовного діалогу в якості спікерів. Цікаві та креативні особистості, де у кожного свій унікальний досвід та свої історії, висловили власне бачення цієї проблематики.
Галина Мазнєва — виконавчий продюсер фестивалю, презентувала календар освітніх зустрічей та зробила роз’яснення стосовно структури модулю онлайн-трансляції.
У разі, якщо Ви ще не зареєструвалися на участь у весняних освітніх зустрічах, долучайтеся за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X_bxRyEV_HVM4OrpJLfDbvCvnkYGytN_USYXky579WA/edit
Друзі! Наші ідеї, ініціативи та дії дуже важливі для містян, для їх потреб, для процвітання та добробуту. Усі ми, разом, із різних міст і країн, прагнемо покращити власні шанси на розбудову щасливих міст України!
З повагою оргкомітет.


Обсуждение закрыто.