logo

Мітинг, присвячений 71-й річниці Перемоги над нацизмом в Європі

   З нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі 6 травня 2016 року відбувся мітинг біля меморіалу «Вічна пам’ять, вічна скорбота» на Капустяному кладовищі. З урочистими промовами виступили представники районної влади, ветеранської організації, Шевченківського районного військового комісаріату, настоятель кафедрального собору в ім’я апостола Андрія Первозванного. Вони привітали учасників мітингу та побажали всім ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя, стійкості і сили духу. У заході взяли участь і вихованці дитячих творчих колективів ЦДЮТ Шевченківського району: «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Перлина», керівник-Аксентьєва Т.О.; солісти «Народного художнього колективу» циркової студії «Едельвейс», керівник-Бабенко О.В., та вихованці театральної студії «Гра», керівник-Немельяйнен І.В.
   В пам’ять про загиблих в роки тієї страшної війни та воїнів, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції, було оголошено хвилину мовчання. На знак вшанування та подяки, до меморіалу було покладено квіти.
   Центр творчості на Чарівній щиро вітає ветеранів зі святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, радості, чистого і мирного неба над головою!

Мітинг до Дня ПеремогиМітинг до Дня Перемоги

Мітинг до Дня ПеремогиМітинг до Дня Перемоги

Мітинг до Дня ПеремогиМітинг до Дня Перемоги

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.