logo

Робота з випускниками

Солістки «Народного художнього колективу» циркової студії «Едельвейс» — Анна Стєбунова, Карина Ластівка готуються до вступу до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв за спеціальністю «сценічне мистецтво, циркова гімнастика». Робота над програмою з акторської майстерності. Педагог – Ніколаєнко І.В. Фрагменти читецької програми (байка, гумореска, вірш) та етюд з акторської майстерності «Ховайте свої нерви в коробочку», етюд з акторської майстерності «Святковий пиріг».
Солістка «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Вихиляс» Олександра Ковальчук готується до вступу до Дніпропетровського мистецько-художнього коледжу культури за спеціальністю «Хореографія». Робота над програмою з акторської майстерності. Фрагменти етюду з акторської майстерності «Краса вимагає жертв».
Солісти «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Вихиляс» — Антон Трощенко та Тетяна Дьяволюк готуються до вступу до Київської муніципальної академії танцю імені Сержа Лифаря за спеціальністю «Хореографія». Робота над програмою з акторської майстерності. Педагог – Ніколаєнко І.В. Фрагменти етюду з акторської майстерності «Сюрприз для тата», «Відпочила…».
Бажаємо успіхів всім випускникам!






 

 


Обсуждение закрыто.