logo

Семінар-практикум для заступників директорів з НВР позашкільних навчальних закладів міста

   8 квітня 2016 року, згідно з планом роботи управління освіти і науки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради на 2015-2016 н.р., у ЦДЮТ відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи позашкільних навчальних закладів міста за темою: «Моніторинг якості освіти у позашкільному навчальному закладі» (з досвіду роботи ЦДЮТ Шевченківського району). Метою проведення заходу визначено: ознайомлення з перспективним досвідом діяльності Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району щодо створення системи моніторингу позашкільного закладу як засобу здійснення управлінських функцій, прогнозування динаміки та основних тенденцій розвитку сучасної освітньої системи; представлення інноваційного технологічного інструментарію формування портфоліо; відпрацювання механізмів здійснення PR–заходів щодо популяризації діяльності закладу позашкільних навчальних закладів.
   В роботі семінару-практикуму взяли участь 17 управлінців позашкільних навчальних закладів міста. Захід відкрила Вітер А.Л., головний спеціаліст департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради. Під час теоретичної частини присутні були ознайомлені з досвідом роботи за темою: «Паблік рилейшнз в управлінні позашкільним навчальним закладом», який презентувала Серединська О.С., заступник директора з навчально-виховної роботи. З особливостями організації навчально-виховного процесу ЦДЮТ, учасників семінару ознайомила Щитинина Р.Ю., директор нашого закладу. Учасникам заходу було презентовано систему моніторингу якості освіти ЦДЮТ щодо результативності навчальних досягнень вихованців та розвитку професійної майстерності педагогів. Під час практичної частини, учасники семінару взяли активну участь в організаційно-діяльнісній грі «Клубок думок», спрямованої на розробку PR–заходів щодо популяризації діяльності позашкільних навчальних закладів та здійснення моніторингу їх ефективності.
   Учасниками семінару-практикуму було відзначено високий рівень його підготовки та проведення, змістовність і продуктивність роботи.

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.