logo

«Танець. Натхнення. Життя.»

28 квітня 2023 року в закладі позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» відбувся мистецький захід «Танець. Натхнення. Життя.», присвячений Міжнародному дню танця.
В якому прийняли участь вихованці творчих колективів «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Вихиляс», та «Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Перлина».
Свято краси, творчості і таланту відзначається сьогодні у світі: Міжнародний день танцю! День, який дарує лише неймовірні відчуття польоту.
Від щирого серця ми вітаємо педагогів нашого закладу, які все своє житття присвятили мистецтву танцю, та вихованців, в чиїх серцях педагоги засіяли цю любов до танцю
Свою майстерність, грацію та красу вихованці двох надзвичайно потужних колективів «Перлина» та «Вихиляс» дарували глядачам на святковому заході «Танець. Натхнення. Життя».
Для вихованців цих колективів і педагогів танець — це, дійсно, життя.
Привітати та підтримати наших дітей та педагогів завітали батьки та керівництво міста Анатолій Валентинович Куртєв, Анатолій Васюк, голова районної адміністрації по Шевченківському району Федір Маєр, директор Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк, начальник ТВО Шевченківського району Наталія Євгенівна Перепелиця, помічники депутата Запорізької міської ради. Ігоря Васильовича Бурчака Дмитро Качан та пані Юлія Данишевська та представник обласного методичного центру культури пані Ірина Закарлюка, які урочисто вручили керівникам творчих колективів грамоти та подяки, а вихованців порадували смаколиками.
Шановні Ганна Василівна Пелішок, Світлана Василівна Новосьолова, Світлана Миколаївна Зайцева, Наталіє Володимирівно Катюшина, Вадим Валентинович Каптюх!! Ваші вихованці продемонстрували високий рівень підготовки, ми доторкнулися завдяки вам до граціозного мистецтва хореографії. Нехай ця краса наповнює ваше життя!!!
Дякуємо вам за це свято. Вдячні батькам за підтримку і створену родинну атмосферу, а гостям — за відзнаки та солодкі подарунки дітям.
Краса врятує світ! Весна переможе!


Обсуждение закрыто.