logo

«Українська коляда» у Львові

   8-10 січня 2016 року у Львові, за підтримки ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга», відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Українська коляда»,на якому було представлено вертепи, театральні сценки, колядки, щедрівки, художнє читання, інструментальну музику та естрадно-хореографічні сценки з усіх куточків України.
   У фестивалі взяли участь вихованці театру моди «Секрет», керівник — Стринадкіна С.О. Колектив продемонстрував свою маленьку театралізовану виставу і зірвав неймовірні оплески глядачів. За підсумками участі у конкурсі, театр моди «Секрет» нагороджено дипломом лауреата І ступеня та подарунками.
   Незважаючи на складні погодні умови, вихованці творчого колективу отримали багато позитивних вражень, побачили найцікавіші місця чарівного міста Лева та познайомились із традиціями святкування Різдва на Україні. Вітаємо вихованців і керівника театру моди «Секрет» із вдалим творчим результатом! Бажаємо вам натхнення для створення нових чарівних образів та їх оригінального представлення!

1

1

1

(Щоб переглянути інші фото натисніть на зображення)


Обсуждение закрыто.