logo
  • Опубликовано 30.09.2022
  • Повсякденне життя, ЦДЮТ
  • Комментарии к записи Урочиста нарада, присвячена Дню позашкілля та Дню вчителя отключены

Урочиста нарада, присвячена Дню позашкілля та Дню вчителя

З букетом осінніх квітів, оберемком пожовклого листя та легким подихом вересневого теплого ранку 27 вересня 2022 року наш колектив зустрівся у дружньому родинному колі.

Не дивлячись на те, що зустріч відбулась у дистанційному форматі, щирість почуттів і щедрість слів надходила з кожного «віконечка». Для всіх працівників закладу: і педагогів, і технічного персоналу — знайшлося тепле і щире вітання від директора нашого закладу, Ірини Дмитрівни.

Осіннє листя передавало настрій нашої зустрічі. Приємно було обійняти словом, душею і серцем кожного, особливо тих колег, хто зараз перебуває за кордоном. Такі щирі вірші лунали з Німеччини від Олега КІРЄЯ, теплою усмішкою дякувала Оксана СУХАНОВА із Італії, дарували свої вітання Тетяна АКСЕНТЬЄВА, Тетяна ВОЙТА та Юлії ФАЛЬКОВСЬКОЇ з Польщі, а Світлана СТРИНАДКІНА — з Німеччини.

За високий професіоналізм Почесними грамотами Департаменту освіти і науки ЗОДА були відмічені: Галина МАЗНЄВА, Ганна ПЕЛІШОК, Світлана НОВОСЬОЛОВА (при нагоді «живої» зустрічі ми обов’язково вручимо нагороди).

Від Профспілки працівників освіти і науки зі словами привітання до колег звернулася голова ПК Олена ВАКУЛОВИЧ, побажавши всім міцного здоров’я, нових творчих успіхів, миру і щастя.

На свято завжди прийнято дарувати подарунки, які з великим задоволенням від Запорізької обласної організації передала усім членам профспілки пані Олена.

Дорогі колеги! МИРУ нам усім і ЖИТТЯ!


Обсуждение закрыто.