logo

Участь у І Всеукраїнському форумі «Асоціація молодих освітян»

8-9 червня 2017 року у Запоріжжі відбувся І Всеукраїнський форум «Асоціація молодих освітян» за темою: «Створення простору для творчої та фахової взаємодії молодих освітян: досвід, консолідація, впевненість». Учасниками форуму стали молоді педагоги Запорізької, Київської, Вінницької та інших областей України. Присутніх привітали: Пустоваров А.І., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, Погребняк Ю.В., директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Коломоєць Г.І., представник Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Ми пишаємось тим, що відкриття форуму, яке відбулось у Центрі розвитку «Анаель», розпочалось яскравим виступом вихованців театру моди «Секрет» нашого Центру, керівник – Стринадкіна С.О.
Протягом двох днів фахівці з різних галузей проводили конференції, майстер-класи, меседжи, нетворкінги, коворкінги, тощо. Другий день роботи форуму проходив в спеціальних локаціях. В локації арт-простору свої майстер-класи успішно провели педагоги нашого закладу: в арт-майстерні «Мовна креативність» з учасниками Форуму працювала Переверзєва А.В., керівник гуртка журналістики «Проба пера», в арт-майстерні «Лялька-коник як символ успіху» – Суханова О.А., керівник студії рукоділля «Fancy».
Всі учасники Всеукраїнського форуму, які відвідали майстер-класи наших педагогів, були задоволені результатами та побажали їх ведучим натхнення і подальших професійних успіхів!

11

1

5

19


Обсуждение закрыто.