logo

Участь у XV Ювілейному Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські ігри»

4-6 серпня 2017 року у місті Скадовськ Херсонської області відбувся XV Ювілейний Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри». Протягом фестивальних днів талановиті діти України віком від 6 до 16 років боролися за звання лауреата та Гран-прі.
В рамках фестивалю «Чорноморські ігри» кожного дня на набережній міста працював ігровий майданчик «ФРУЗІ GAMES», який подарував багато щасливих хвилин як конкурсантам, так і маленьким жителям та гостям Скадовська. В його роботі взяли участь чотири команди із різних міст України: Києва, Сум, Слов’янська та Запоріжжя. Команду із Запоріжжя представляли: Мазнєва Галина Василівна, заступник директора з виховної роботи, керівник гуртка ігротехніків нашого Центру, і Ніколаєнко Ірина Василівна, завідуюча організаційно-масовим відділом, керівник гуртка сценічної майстерності. Захоплюючі конкурси, ігри, веселе і корисне спілкування – все це відбувалося на ігровому майданчику «ФРУЗЗІ GAMES». Яскраві образи ведучих захоплювали увагу юних глядачів, не залишивши осторонь жодного. Також усі ці дні працювали ігрові майданчики, на яких проводились рухливі ігри, грали в оригінальні настільні ігри та працювали ігрові атракціони. Щодня з 11.00 до 18.00 діти мали можливість проявити себе у веселих естафетах, творчих конкурсах, а батьки щиро підтримували їх. Позитивні емоції, бажання бути кращим, радість спілкування створили ігрову атмосферу і подарували справжнє свято Гри!
Ми щиро вдячні керівникам ігрового проекту Наталії Мієдіновій і Вадиму Мірошниченку за творчу співпрацю та надану можливість стати учасниками надзвичайного дійства. Усім дітям і дорослим ми бажаємо знаходити час для ігор та змістовного сімейного відпочинку!
Грайте з нами, грайте без нас, і життя вам посміхнеться!

Галина Мазнєва

1

3

9

10

11

12


Обсуждение закрыто.