logo

Чарівний майстер-клас від диво-феї

    18 січня 2017 року на базі нашого Центру відбувся майстер-клас для керівників гуртків та студій образотворчого мистецтва позашкільних навчальних закладів міста з теми: «Інтуїтивний живопис» в рамках реалізації міського проекту «Інститут майстрів» для фахівців позашкільної освіти «Від традиційного до нетрадиційного». Майстер-клас у форматі воркшопу підготувала та провела Стринадкіна С.О., керівник «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Дивосвіт». Метою проведення стала презентація перспективного досвіду діяльності студії щодо створення збагаченого виховного середовища як умови для захоплення дітей мистецтвом, розвитку їх художнього мислення, залучення вихованців до світової художньої культури; представлення інноваційного технологічного інструментарію для оволодіння учасниками майстер-класу сучасною технікою образотворчого мистецтва – «інтуїтивного живопису».
Майстер-клас було розпочато з обговорення інноваційного формату роботи педагога-позашкільника, про який повідомила Зубова І.О., завідувач відділу позашкільної освіти навчально-методичного центру департаменту освіти і науки Запорізької міської ради. З привітальним словом до учасників майстер-класу звернулась Щитинина Р.Ю., директор ЦДЮТ Шевченківського району. Професійний портрет майстра розкрила Комиса І.В., методист Центру творчості на Чарівній. Під керівництвом досвідченого педагога, в творчій майстерні студії відбувались чарівні речі: розквітали чудові квіти, оживали дивні істоти, злітали прекрасні птахи. Учасники воркшопу, використовуючи особистий досвід і професійні знання та вміння, отримали індивідуальне рішення конкретного завдання. Кожен з присутніх створив інтуїтивну композицію, в якій засобами живопису, за допомогою візуальних образів, емоцій та інших форм вираження думок на символічному рівні, усвідомив та актуалізував різні особисті почуття.
Всі учасники заходу висловили вдячність Стринадкіній С.О. — майстру своєї справи, і задоволення від отриманих позитивних думок, емоцій та ідей!

ПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихологПсихолог




Обсуждение закрыто.