logo

шоу-вистава «Кульбаба»

Солісти «Народного художнього колективу» циркової студії «Едельвейс», керівник — Олена Бабенко, педагоги — Світлана Непомняща, Вікторія Горбацевич, взяли участь у неймовірній шоу-виставі «Кульбаба» це перфоманс сьогодення України.
Режисер постановник Олена Майчук розповіла про ідею шоу: мовою рухів , піснею, мовою театрального перфомансу з поєднанням лазерних сучасних технологій і лед екрану артисти донесуть до глядача свій погляд на сьогодення. Юні артисти розкажуть про свої переживання, про біль, про життя, про свої мрії, про надію, про радість, про любов, про силу і квітучість України. Назва вистави має алегоричне значення Кульбаба -це образно виражений персонаж з глибоким змістом.
Щиро вдячні Олені Майчук, Олені Осиповій за запрошення до участі у таком фантастичному шоу, де мурахи по шкірі тримались на протязі усієї вистави, де часом котилась відверта сльоза, яка змінювалась на усмішку, а згодом сльози радості. Пишаємось нашими дітьми і вдячні за відтворення сьогодення. Олена Майчук дуже щиро, чуттєво і з душею відтворила фантастичну картинку. Дякуємо Вам за Ваше серце, за ті відчуття, які отримуєш при перегляді вистави. З нетерпінням чекаємо нових ідей та бажаємо вам натхнення, а ми в свою чергу намагатимемось бути вашою музою для нових творінь.
Віримо в Україну, в наших неймовірних дітей, в їх світле майбутнє!!! Вдячні воїнам ЗСУ за захист, за можливість дітям бути на сцені і займатись улюбленою справою!


Обсуждение закрыто.