logo

Онлайн-зустріч учасників XI Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса Дитинства – Гра!»

21 квітня 2021 року відбулась онлайн-зустріч на платформі ZOOM-конференції в рамках проєкту XI Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса Дитинства – Гра!», який відбудеться у Запоріжжі, 27-30 жовтня 2021 року, у приміщенні Запорізького обласного краєзнавчого музею. Для участі у заході зареєструвалось 65 учасників з 19 регіонів України.
Метою онлайн-зустрічі стало ознайомлення учасників з умовами участі у конкурсі ігрових програм «Гравність». В ході заходу голова журі Фестивалю Віктор Книш розповів про вимоги до створення формату відео презентації; про проведення індивідуальних консультацій з учасниками ігрового конкурсу «Гравність» та про надання допомоги відповідно до ідей і формату програм (при необхідності учасникам конкурсу).
Організатори заходу також ознайомили учасників з Дорожньою картою на травень 2021 року, а саме: до 20 травня – крайній термін прийому заявок на відеопрезентації; 31 травня напередодні Дня захисту дітей, проведення онлайн-конференції з визначення креативних команд, які візьмуть участь в конкурсному шоу ігрових програм на Фестивалі.
Про судимість виконавчого продюсера Фестивалю Мазнєвої Г.В., заступника директора з виховної роботи ПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» Запорізької міської ради Запорізької області. «Проєкт XI Всеукраїнського фестивалю-майстерні» «Адреса Дитинства – Гра!» не тільки має велике значення в плані впровадження інноваційних технологій в освітній процес, але і має великий потенціал для розвитку подієвого туризму в Запоріжжі, тому що програма заходу насичена інтерактивом, який може бути цікавим в різних вікових категоріях».
Партнери проекту:
Всеукраїнська благодійна організація «Лелека»
https://www.facebook.com/LelekaVBO/

Всеукраїнський благодійний фонд надії і добра

Національний хореографічний союз України
https://www.facebook.com/ukrdanceunion/

Запорізький краєзнавчий музей https://zokm.jimdofree.com/


Обсуждение закрыто.