logo

Ми у проекті «Сприяння освіті»!!!

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 14.07.2017 № 1048 «Щодо забезпечення реалізації у 2017/2018 навчальному році проекту «Сприяння освіті» у навчальних закладах» наш Центр залучено до проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та фондом The LEGO Fondation (Королівство Данія).
17-19 серпня 2017 року у м. Києві відбувся поглиблений тренінг з питань упровадження проекту «Сприяння освіті» в Україні, в якому взяла участь Черевична Олена Анатоліївна, практичний психолог ЦДЮТ. Тренери та нові учасники проекту презентували власний досвід навчання через гру з LEGO у 8 регіонах України, проходило вивчення програми «Безмежний світ гри з ЛЕГО», відбувалась підготовка до тренінгів з упровадження методики «6 цеглинок» для дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів, залучених до проекту у цьому році. Для учасників зустрічі було проведено тренінг Т.Балан «Навички ефективної презентації». Зустріч пройшла у творчій, комфортній і цікавій атмосфері професійного спілкування.
Дякуємо фонду The LEGO Fondation і особисто Оксані Ромі — керівнику проекту «Сприяння освіті», за надану можливість Центру, як позашкільному закладу, працювати у проекті!
2

3

5

8

9


Обсуждение закрыто.