logo

«Покоління Z» міста Z

4 червня 2018 року відбувся звітний концерт дитячих творчих колективів і виставка студій образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ПНЗ «ЦДЮТ Шевченківського району» Запорізької міської ради Запорізької області «Покоління Z» міста Z» для батьків та громадськості міста. Святковий захід проходив у приміщенні Запорізького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. В.Г.Магара. Саме у рік, коли відзначається 100-річчя позашкільної освіти в Україні, вихованці Центру мали можливість втілити у життя свої творчі мрії на сцені одного з найкрасивіших театрів нашої держави, продемонструвати глядачам свої вміння та успіхи!
У святковому заході взяли участь більше 600 вихованців, педагоги ЦДЮТ і батьки. На концерті були присутні: Вітер А.Л. – головний спеціаліст управління освіти і науки департаменту освіти і науки Запорізької міської ради; Васильєв Д.А. – депутат Запорізької міської ради від фракції «Нова політика»; Перепелиця Н.Є. – начальник територіального відділу освіти по Шевченківському району; головні спеціалісти та методисти ТВО Шевченківського району, представники районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, колеги з позашкільних навчальних закладів міста.
На концерті відбулося: вручення випускникам 2018 року свідоцтв про позашкільну освіту та грамот департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за активну участь у міжнародних, Всеукраїнських та обласних масових заходах художньо-естетичного напряму; вручення сертифікатів на отримання премій вихованцям і педагогам закладу в рамках конкурсу грантової підтримки «Зірка року»; представлення досягнень за 2017-2018 н.р.: дитячі творчі колективи та вихованці закладу стали учасниками 156 заходів різних рівнів, переможцями 110 фестивалів Всеукраїнського та міжнародного значення і здобули 22 Гран-прі!!!
Звітний концерт вразив глядачів своєю динамічністю і неперевершеним відчуттям свята! Дякуємо вихованцям за гарні виступи, а батькам за підтримку дитячої творчості! Бажаємо всім гарного літнього відпочинку!


Обсуждение закрыто.